Een meerjarig onderhoudsplan

Voor een vast bedrag per jaar uw object in topconditie!

Voor ruim 350 klanten verzorgen wij het buitenschilderwerk van hun woning, appartementengebouw of bedrijfspand op basis van een meerjarig onderhoudsplan. Ons meerjarige onderhoudsplan concurreert vooral in kwaliteit en service en niet in prijs.

  • Ghele buitenschilderwerk woonark te Krommenie
  • Gehele buitenschilderwerk vrijstaande woning (Krommeniedijk, Krommenie)
  • Buitenschilderwerk VvE Zilverschoonplein (Zaandam)

Hoe werkt dit?

Het meerjarig onderhoudsplan bestaat uit een basisverfsysteem en periodieke onderhoudsbeurten. Het basisverfsysteem voorziet in alle maatregelen die nodig zijn om een goede ondergrond te verkrijgen. Het periodieke onderhoud in de daarop volgende reeks jaren omvat het op gezette tijden aanbrengen van een nieuwe afdeklaag, het behandelen van de kwetsbare geveldelen en jaarlijkse inspecties.

Vaste kosten

Voor een vast, gelijkblijvend bedrag per jaar blijft uw pand in zeer goede staat van onderhoud onder volledige OnderhoudNL-garantie. Door kostenspreiding heeft u geen pieken meer in de uitgaven en zekerheid op de lange termijn.

De voordelen op rij:

Kwaliteit gaat bij ons boven alles. Wij werken uitsluitend met mensen die het vak “in de vingers” hebben en passen slechts hoogwaardige systeemverven toe;

Of zelfs nog langer dan 10 jaar garantie, als u het meerjarig onderhoudsplan blijft verlengen. Lees hier meer over de OnderhoudNL garantie.

Werkelijk een visitekaartje voor de omgeving. Niet alleen voor u, maar ook voor ons!

Dit is niet alleen interessant voor particulieren, maar ook zeer wenselijk voor VVE’en met hun wettelijk voorgeschreven reservefonds. Hiervoor hebben wij interessante (instap-)mogelijkheden.

U hoeft geen offertes meer aan te vragen en te vergelijken en heeft geen twijfel meer of uw pand juist wordt onderhouden. U wordt 10 jaar lang ontzorgd!

Een klant aan het woord

“Wij hebben een 10-jarig schildercontract. Wat een heerlijkheid. Geen zorgen, het huis staat altijd goed in de verf en je weet financieël waar je aan toe bent. En betrouwbare mensen die ik de sleutel kan geven als ik naar mijn werk ga.”

M. Albers

Een greep uit onze objecten die in topconditie zijn

  • Gehele buitenschilderwerk woning (Westknollendam)
  • Gehele buitenschilderwerk woning aan het (Amrum, Zaandam)

Eén van onze schilders aan het woord

Meerjarenobjecten zijn het leukst om te onderhouden. Je weet dat als je de basisschildersbeurt met veel aandacht uitvoert, dit de duurzaamheid enorm verlengt, waardoor je bij de volgende schildersbeurt kunt voortborduren op je eigen kwaliteit. Dat geeft extra motivatie om het pand in topconditie te houden.

Buitenschilderwerk VvE Spadinalaan, AmsterdamMarcel Petra, Schilder

Interesse in een meerjarig onderhoudsplan?

Laat uw pand vrijblijvend in kaart brengen door ons te bellen via 075 – 614 13 20 of door een datum te plannen via onderstaand formulier. Binnen 1 werkdag nemen we contact met u op.


    Neem contact met ons op voor advies!
    Bekijk alle specialisaties