Kleuradvies

Er zijn vele manieren waarop men het gebruik van kleur kan bekijken. Het kiezen van de juiste kleurcombinatie voor de buitenzijde van een gebouw of voor een interieur kan dan ook een grote opgave zijn waarbij ondersteuning van een gespecialiseerde kleuradviseur wenselijk is.

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u een passend kleuradvies voor een interieur of een buitengevel geven. Wist u bijvoorbeeld dat donkere kleuren de zon aantrekken en lichte kleuren de zon afstoten? De kleurkeuze heeft hierdoor zeker effect op de houdbaarheid van uw buitenschilderwerk.

Wij geven kleuradvies voor één ruimte maar maken ook een kleurplan voor een omvangrijk project. Wij zijn u graag van dienst, vraag ons gerust vrijblijvend om een kleuradvies.

BRIGHT SKIES

T0.10.70

Kleur van het jaar 2022

Bright Skies™ is een luchtige, lichtblauwe tint. Fris, open en goed voor de geest. Het weerspiegelt de grenzeloze lucht om ons heen, haalt een vleugje natuur naar binnen en brengt elke ruimte tot leven. Het is ook een kleur die goed past bij veel andere kleuren: van zachte neutrale tinten tot vrolijke felle kleuren.

Sikkens Rijks Colors, de trendy kleuren van het “nieuwe” Rijksmuseum

Bekijk de prachtige kleurencollectie (pdf, 2,8 mb)

Sikkens Rijks Colors kleuradvies