Kwaliteit als duurzaamheid

Wij zien kwaliteit als duurzaamheid en we werken met producten die een langdurige bescherming bieden waardoor we besparen op transport, product verbruik, afval en onderhoudsinterval. Hierdoor reduceren we onze milieu-impact.

De wijze waarop en de regelmaat waarmee het onderhoud wordt uitgevoerd, is van onschatbare waarde voor de duurzaamheid van het object. Eén jaar uitstel van onderhoud kan tot onherstelbare schade en kostbare reparaties leiden. Duurzaam onderhoud betekent dus vóóraf een vakkundig onderhoudsplan samenstellen en preventieve maatregelen nemen. Op basis van onze jarenlange ervaring en vakkennis maken wij voor u een meerjarig onderhoudsplan op maat, en voeren dit uit met onze zeer ervaren vak schilders, waardoor de duurzaamheid van uw object gewaarborgd is. Dit is de essentie van slim en duurzaam onderhoud!

duurzaamheid foto
duurzaamheid foto

Ook verf draagt bij aan de verduurzaming van onze leefomgeving. De belangrijkste functie van verf is immers het bieden van bescherming. Verf verlengt de levensduur van objecten. Dat betekent minder vervanging, minder afval en daardoor ook minder druk op natuurlijke hulpbronnen en het milieu. Hoe beter verf presteert, hoe duurzamer de ondergrond die zij beschermt. Wij werken met kwalitatief hoogwaardige producten die voldoen aan de strenge milieuwetgeving in Nederland. Daarom zien wij kwaliteit als duurzaamheid en gebruiken dan ook producten met langdurige bescherming waardoor je bespaart op transport, product verbruik en onderhoudsinterval. Hierdoor reduceren we onze milieu-impact.

Hoog rendement en goede dekking zorgen ervoor dat je minder verf nodig hebt. Wanneer je minder verf nodig hebt, zal je ook minder grondstoffen nodig hebben en afvalresten produceren. Alle muurverven die wij gebruiken hebben een hoog rendement, sommige hebben een extreem hoog rendement van 10-12 M2/L.

Veel van de door ons gebruikte producten zijn al gelabeld met een A+++ op Indoor Air Quality. Dit zijn verven met de laagst schadelijke emissie, waardoor de binnen luchtkwaliteit in woningen en kantoren niet verslechtert door de verf.

Wat doen wij nog meer aan duurzaamheid

  • Het gebruik van milieuvriendelijke producten, volgens de milieuwetgeving.
  • Het werken met meerjarige onderhoudsovereenkomsten.
  • Het plaatsen van HR++ beglazing; de beglazing met het hoogste rendement.
  • We oriënteren ons op het gebruik van elektrische wagens in de nabije toekomst.
  • Onze schilders carpoolen zo veel als mogelijk naar de projecten.
  • Sommige werknemers komen op de fiets.
  • Het grootste deel van de projecten worden opgenomen met onze E-bedrijfsmotor.
  • Onze hoogwerker werkt op elektriciteit.
duurzaamheid foto
Neem contact met ons op voor advies!
Bekijk alle specialisaties