››Hetteling Schilders B.V.

Koetserstraat 7
1531 NX   Wormer

Tel. : 075-614.13.20
Mail :
KvK : 35028527
BTW : NL 817.925.223 B01
Algemene voorwaarden
Een meerjarig onderhoudsplan: professionele verzorging van uw schilderwerk op lange termijn. Voor een vast bedrag per jaar! info ››

Specialisaties

Foto's

Houtrotsanering
Houtrotsanering

›› Houtrotsanering en -reparaties

Wat is houtrot?

Houtrot ontstaat meestal door schimmels die in een vochtig klimaat ruim baan hebben. De volgende vier elementen spelen hierbij een rol: vocht, zuurstof, warmte en een voedingsbodem. De snelheid van het ontstaan van houtrot hangt af van deze vier elementen, waarbij de kwaliteit van de ondergrond (voedingsbodem) een grote rol speelt.

Duurzame bescherming tegen houtrot

De belangrijkste delen van een kozijn of een raam zijn detaillering en verbinding. Deze bepalen de kwaliteit en duurzaamheid en niet, zoals vaak wordt aangenomen; de gekozen houtsoort. Via "lekkages” in de constructies tast vocht het hout onherroepelijk aan en veroorzaakt hierdoor houtrot. Ook gebrekkige glasaansluitingen en slecht ventilerende glaslatten kunnen de oorzaak zijn van een verhoogde vochtbelasting waardoor schade aan hout en verflaag kan ontstaan.

Goed en tijdig onderhoud is essentieel. Gelukkig zijn de meeste schades prima te voorkomen en ook eenvoudig te herstellen. Wij voeren veel voorkomende houtrotherstelwerkzaamheden uit. Denk daarbij aan pastareparaties, laminaties, deelvervangingen en het afdichten van open verbindingen. Iedere zwakke plek in het hout wordt zodoende duurzaam hersteld. Volledige vervanging is vaak niet noodzakelijk en zodoende kunnen kosten worden bespaard.

Vraag ons gerust om advies.

Video's

Klik op de video om af te spelen.

! Wij gebruiken deze video's met toestemming van Renovaid.


Vraag nu een vrijblijvende offerte aan! Algemene voorwaarden gedeelte beeldmateriaal: photodesign Kempes website: Tip ICT Services