››Hetteling Schilders B.V.

Koetserstraat 7
1531 NX   Wormer

Tel. : 075-614.13.20
Mail :
KvK : 35028527
BTW : NL 817.925.223 B01
Algemene voorwaarden
Een meerjarig onderhoudsplan: professionele verzorging van uw schilderwerk op lange termijn. Voor een vast bedrag per jaar! info ››
Foto meerjarenwerk

Een meerjarig onderhoudsplan voor uw pand
mét 10 jaar OnderhoudNL-garantie

Voor een vast bedrag per jaar uw object in topconditie!

Voor ruim 350 klanten verzorgen wij het buitenschilderwerk van hun woning, appartementengebouw of bedrijfspand op basis van een meerjarig onderhoudsplan. Een meerjarig onderhoudsplan concurreert vooral in kwaliteit en service en niet in prijs.

Hoe werkt dit?

Het onderhoudsplan bestaat uit een basisverfsysteem en periodieke onderhoudsbeurten van de kwetsbare geveldelen. Het basisverfsysteem voorziet in alle maatregelen die nodig zijn om een goede ondergrond te verkrijgen. Het periodieke onderhoud in de daarop volgende reeks jaren omvat het op gezette tijden aanbrengen van een nieuwe afdeklaag en jaarlijkse inspecties.

Vaste kosten

Voor een vast, gelijkblijvend bedrag per jaar blijft uw pand in zeer goede staat van onderhoud onder volledige OnderhoudNL-garantie. Door kostenspreiding heeft u geen pieken meer in de uitgaven en zekerheid op de lange termijn. Temeer daar onze werkzaamheden veelal seizoensgebonden zijn, denken wij op deze wijze te zorgen voor een goede continuïteit van ons bedrijf op de langere termijn.

De voordelen op rij:

Meer informatie?

Bel of mail ons nu voor een afspraak. Wij komen dan bij u langs om uw wensen te vertalen naar een vrijblijvende offerte op maat. Bellen kan naar 075-614.13.20 of neem contact op via de website ››.


Vraag nu een vrijblijvende offerte aan! Algemene voorwaarden gedeelte beeldmateriaal: photodesign Kempes website: Tip ICT Services