››Hetteling Schilders B.V.

Koetserstraat 7
1531 NX   Wormer

Tel. : 075-614.13.20
Mail :
KvK : 35028527
BTW : NL 817.925.223 B01
Algemene voorwaarden
Een meerjarig onderhoudsplan: professionele verzorging van uw schilderwerk op lange termijn. Voor een vast bedrag per jaar! info ››
Sikkens color

Kleuradvies

Er zijn vele manieren waarop men het gebruik van kleur kan bekijken. Het kiezen van de juiste kleurcombinatie voor de buitenzijde van een gebouw of voor een interieur kan dan ook een grote opgave zijn waarbij ondersteuning van een gespecialiseerde kleuradviseur wenselijk is.

Wij bieden u een pakket van diensten en mogelijkheden aan, waarmee wij u kunnen ondersteunen bij de opmaak van een kleuradvies voor een interieur of een buitengevel. Wist u bijvoorbeeld dat donkere kleuren de zon aantrekken en lichte kleuren de zon afstoten? De kleurkeuze heeft hierdoor zeker effect op de houdbaarheid van uw buitenschilderwerk.

Kleuradvies is en blijft maatwerk en kan variëren van persoonlijk advies tot het gebruik van toegankelijke instrumenten om tot een passend kleuradvies te komen; of het nu gaat om een kleuradvies voor één ruimte of een kleurplan voor een omvangrijk project. Wij zijn u graag van dienst, vraag ons gerust vrijblijvend om een kleuradvies.

Sikkens Rijks Colors, de trendy kleuren van het "nieuwe" Rijksmuseum

Bekijk de prachtige kleurencollectie (pdf, 2,8 mb)

Sikkens Rijks Colors

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan! Algemene voorwaarden gedeelte beeldmateriaal: photodesign Kempes website: Tip ICT Services