››Hetteling Schilders B.V.

Koetserstraat 7
1531 NX   Wormer

Tel. : 075-614.13.20
Mail :
KvK : 35028527
BTW : NL 817.925.223 B01
Algemene voorwaarden
Een meerjarig onderhoudsplan: professionele verzorging van uw schilderwerk op lange termijn. Voor een vast bedrag per jaar! info ››
Foto bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Sinds de oprichting van Hetteling Schilders medio jaren '90, ligt onze focus op de Zaanstreek, Amsterdam en omstreken. Inmiddels hebben wij ook elders in de regio een goede naam opgebouwd.

meer over onze historie ››

Momenteel bieden wij een zeer uitgebreid pakket diensten om uw pand in topconditie te brengen en te houden. Hierbij volgen we de ontwikkelen in onze branche op de voet en spelen daar op in. Dit geldt voor materiaalgebruik, maar ook voor veiligheid en gezondheid (VCA). Altijd met het oog op het beste resultaat en waarbij de wensen van de klant centraal staan.

Duurzaam onderhoud onroerend goed ››

Vakmanschap

De personele bezetting bestaat uit collegiale vakmensen die houden van hun vak en dit uitoefenen met de grootste zorg en betrokkenheid. Als lid van OnderhoudNL (voorheen: AF-erkend) hebben wij een naam hoog te houden: we leveren uitsluitend kwaliteit en geven daar garantie op.

De juiste aandacht

Een juiste voorbehandeling van de ondergrond is uiterst belangrijk. Telkens wordt gewerkt met kwalitatief hoogwaardige verfsystemen zoals Sikkens en Wijzonol. Hierdoor wordt de houdbaarheid van het schilderwerk aanzienlijk vergroot.


Vraag nu een vrijblijvende offerte aan! Algemene voorwaarden gedeelte beeldmateriaal: photodesign Kempes website: Tip ICT Services